Ett oväntat restaurang besök

Ett oväntat restaurang besök

Hej där i vinterlandet!

Idag är dagen då jag upptäckte ett nytt smultronställe bara en liten bit utanför Hudiksvall, nämligen restaurang Hembygdsgården signerad Robert Pettersson. Men vi kommer dit senare i inlägget, först ska jag berätta lite rolig berättelse. Har ni någon gång hoppat på fel buss och utan att inse det för ens det är försent?

Jag hade idag en helt ledig dag både från barn och jobb, äntligen skulle jag kunna ta det lite lugnt. Frugan hade lånat bilen så skulle jag ta mig någonstans var det promenad eller buss som gällde. Efter några timmar i soffan så började det kurra lite i magen så jag tänkte att jag tar bussen in till Hudiksvall för äta något, det var bara knalla ut och hoppa på första bästa buss in mot stan.

Det tar mig ungefär en kvart innan jag inser att den här bussen åker minsann åt fel håll och jag är alldeles för långt ifrån för att kunna gå hem, dessutom var det några timmar kvar tills frugan slutade. Vad skulle jag göra? Jag gick fram till busschauffören för att förklara läget och be honom släppa av mig vid närmaste restaurang, vilket resulterade i ett nytt smultronställe. Där stod det en hembygdsgård med snö på taken och rök ur skorstenarna, här lagas det mat tänkte jag. Visst hade jag rätt och det var längesen jag var på en lunchrestaurang utan massa oväsen och stress, här var allt frid och fröjd. Tiden gick men jag tänkte inte på det och rätt som det var så stod min fru utanför för att plocka upp mig och åka hem.

I bilen hem till centrala Hudiksvall så fick vi oss alla ett gott skratt och jag lovar er att nästa gång ska jag ta med hela familjen till mitt nya smultronställe!

Ta hand om er där ute i kylan!


Kommentarer är stängda.