Ta hand om din kropp

Ta hand om din kropp

Hejsan hoppsan bloggen, efter en lång arbetsdag så har det äntligen blivit dags att gå hem! Jag har haft en ganska tuff dag, men jag tror att det kommer bli jobbigare längre fram i veckan. Efter några veckor utan träning så har jag nu beslutat mig för att ta tag i det igen. Det är just träning och kostrådgivning som jag också vill prata lite mer om med er läsare. Jag har märkt att det är många som har ambitionen och viljan att börja träna. Vill ni börja träna så kan jag rekommendera att ni börjar med personlig träning. Genom att anlita en pt i början av er träningskarriär så får ni goda förutsättningar för att nå era mål. Med personlig träning får du lära dig vilka övningar som är bra för dig och hur man utför dem. När man vet vad man ska göra och hur man gör så blir det oftast mycket roligare och det ger bättre resultat. Vissa kanske känner att ni även vill ändra lite på er kost och då är kostrådgivning något som är riktigt bra, det kan även tillsammans med träning bidra till goda resultat snabbare. Kosten är väldigt viktig och har man lite halvkassa kostvanor och vill förändra dem så kan jag verkligen rekommendera kostrådgivning. Jag har fått hjälp med kostrådgivning och personlig träning tidigare och det hjälpte mig verkligen att förstå vikten av vara mer hälsosam. Man mår mycket mer bättre när man motionerar och äter bra, sen självklart så kan man njuta av en pizza och ligga i soffan hela dagen någon gång ibland. Det är även ganska kul att träna! Nu innan jag rundar av här så vill jag önska er en fortsatt trevlig kväll. Glöm inte av att hålla koll på bloggen här emellanåt, det kommer fler inlägg framöver! 


Kommentarer är stängda.