Nya fransar

Nya fransar

Hej hallå alla läsare!

Tidig morgon på dagen men jag har redan fått så mycket saker gjort, jag vaknade klarvaken en timme innan klockan ringde och tänkte att jag lika väl kan gå upp redan nu. Så gick upp och tog mig en frukost för att sedan åka in till MLI Beauty i Sundsvall och få mina fransar gjorda. Nu efter ett besök sitter jag på bussen på väg till skolan med nya fina fransar, jag är så himla nöjd.

Idag är det dags för denna terminens första tenta och jag känner mig faktiskt mer förberedd än vad jag trodde att jag skulle vara. Efter all ledighet i samband med jul och nyår så har det varit lite tufft att ställa om till att börja plugga igen. Så fort tentan är klar så ska jag och mina studiekompisar ut på stan för att fira med en välförtjänt lunch, det är något som vi gör efter varje tenta och den traditionen ska vi stå kvar vid.

Det känns så skönt att fått så mycket gjort trots att vi bara är i början av veckan, nu funderar jag på vad jag ska hitta på de nästkommande dagarna. Kanske har det blivit dags för en weekendresa till varmare breddgrader eller så bär det hem till familjen för att träffa mina nära och kära.

Sådär nu har det blivit dags att runda av det här blogginlägget. Befinner ni er i Sundsvall så tycker jag verkligen ni förtjänar att göra era fransar hos MLI Beauty, det är så värt det och förhoppningsvis kommer ni bli lika nöjda som mig! Lycka till med era utmaningar ni har idag och glöm inte att kika in på bloggen för nya uppdateringar.


Kommentarer är stängda.