Massage mot muskelbesvär

Massage mot muskelbesvär

Hejsan svejsan!

Nu går vi in i den sista vintermånaden och det är väl på tiden tycker jag, nu orkar jag inte vänta på att våren ska komma. Jag är trött på minusgrader och snö här uppe i Borlänge, ge mig plusgrader och sol istället! Med mina muskelbesvär som förekommer under vinterhalvåret så får jag gå en hel del på massage och det är absolut skönt men mina besvär kommer fortfarande tillbaka några dagar efter en massage. Jag har inte heller pengarna till att gå på en behandling varje dag.

Så fort vi kommer under minusstrecket så får jag jag fruktansvärda smärtor i främst ryggen och i benen, läkarna kan inte peka på någon direkt orsak till mina besvär. Jag har försökt att bygga upp mina muskler genom att gå på gym men det har ännu inte lett till någon förändring för min värk. Massage är det enda som hittills har fungerat för att lindra mina besvär och därför har jag valt att använda mig av den typen av behandling. Det hjälper mig även att minska min stressnivå vilket är skönt.

Det är lite komiskt att jag bor i Borlänge som ligger en bit upp i Sverige när jag har problem med muskelvärk. Ett tag funderade jag på om jag inte skulle prova att flytta utomlands till ett land med lite varmare klimat, men jag avfärdade de tankarna ganska fort då jag insåg att jag trivs så bra i Borlänge och jag är nog inte redo för att lämna mina nära och kära. Den värsta perioden är däremot över nu och jag känner hur smärtan sakta börjar bli mindre och mindre för varje dag som går. Jag kommer däremot inte sluta gå på massage eftersom jag tycker att det är riktigt skönt och ger mig en avslappnande effekt på kropp och sinne.  


Kommentarer är stängda.