Lunchtips i Linköping

Lunchtips i Linköping

Hej där alla följare! Det har blivit dags för ett litet lunchtips till er som befinner er i Linköping. Jag fick häromdagen nys om en restaurang i närheten av Linköping och bara några hundra meter ifrån jobbet. Ni vet själva hur man ibland när man kommer hem efter en tuff dag på jobbet och verkligen inte orkar att laga någon matlåda till nästa dag, den känslan hade jag igår så jag beslutade mig för att prova Restaurang Karolinen och till min stora förtjusning så var det husmanskost på menyn.

Jag har många gånger delat med mig av mitt intresse för mat här på bloggen och som matintresserad så är det alltid ett nöje att prova en ny restaurang. Husmanskost har alltid legat mig varmt om hjärtat, men av någon oklar anledning så är det väldigt sällan som jag lagar det själv. Jag har en förkärlek till det asiatiska köket och det är också den typen av mat jag tycker allra mest om att laga själv, dels för att det finns så många fantastiska kryddor som man kan använda sig av men sen är det också en stor variation av råvaror i det asiatisk köket.

Det finns en hel del restauranger i Linköping som jag provat på och jag är faktiskt nöjd med de flesta som jag ätit på, men nu behöver jag inte längre åka in till stan för att äta en god lunch på restaurang utan det är bara gå runt hörnet. Framförallt behöver jag inte längre känna någon ångest över att jag inte lagat någon matlåda även om det kostar lite mer så tycker jag absolut man kan unna sig med ett restaurangbesök då och då, speciellt hos Restaurang Karolinen.

Sådär mina vänner dagens uppmaning är att unna dig själv med en god lunch ibland, det är du värd. Nu ska jag försöka återhämta mig från min matkoma… 


Kommentarer är stängda.