Jag har kommit i form med hjälp utav personlig träning

Jag har kommit i form med hjälp utav personlig träning

Hej alla, varmt välkomna till bloggen och till dagens första inlägg där jag ska ta upp med er att jag har anlitat en PT i Östersund. Jag har äntligen kommit i gång med min träning och gjort en del förändringar i livsstilen när det gäller kost och så givetvis motion. Ni vet hur det kan vara, man siter och planerar allt man borde förändra men det slutar med att inget blir gjort och nästa gång man väger sig har man gått upp i vikt. I morgon ska jag sluta med den där chokladkakan jag äter framför teven varje kväll, och så går det månader och allt är sig likt. Ensam är inte stark så jag vände mig till en PT i Östersund, och efter det har det börjat hända grejer! Jag fick de redskap jag behöver för att en förändring skulle kunna ske och när jag nu har börjat träna och fått kostrådgivning och ändrat på de flesta gamla ovanor så är det inte jobbigt eller känns betungande, det är faktiskt riktigt roligt och det beror på att jag får så bra hjälp och stöttning. Jag ångrar bara att jag inte tog tag i detta långt tidigare, men får försöka hjälpa er i stället. Om ni vill göra en förändring kan jag verkligen inget annat säga än att ni borde vända er till Åsas hälsa och träning, det är alltså denne PT i Östersund som det är som jag har haft kontakt med i några månader. Tack vare att det går att få hjälp online så är det här inte bara en PT i Östersund, utan alla i hela Sverige kan få hjälp utav Åsa, hon som har det här företaget. Jag tränar tre gånger i veckan, äter nyttigt, har gått ner 12 kilo i vikt.  


Kommentarer är stängda.