Hudvård Umeå

Hudvård Umeå

Hej där alla läsare!

Dags för ett tipsinlägg, den här gången handlar det om den perfekta presenten. Som ni vet har jag och min sambo nu bott i Umeå ihop i några år, fem år för att vara lite mer exakt. Nu är det så att min sambos födelsedag börjar närma sig med stormsteg och jag hade länge lite panik angående vad jag skulle köpa. Jag kan med glädje berätta att problemet är löst för jag kom i kontakt med ett företag som specialiserar sig på hudvård här uppe i Umeå. Wholesome Skincare By Linda Meittinis erbjöd mig den ultimata presenten till en sambo som är intresserad av hudvård och skönhet, jag själv har ingen koll på detta området men Linda som jag pratade med gav mig en väldigt bra grundkurs i telefonen och förklarade alla olika behandlingar.

Nu i efterhand tänker jag att en härlig upplevelse faktiskt är en perfekt present och hoppas verkligen att sambon tycker detsamma. Min plan är att göra detta till en heldag där vi innan hudvårdsbehandlingen går och äter frukost på ett café som gör magiskt gott kaffe. Sedan är planen att vi på kvällen ska gå till en restaurang här uppe i Umeå som har fått så bra betyg att man måste boka bord flera veckor innan.

Sådär då bloggen då har ni fått veta vad jag planerar för min sambo och som tur är så kommer hon inte få veta någonting eftersom hon aldrig läser mina blogginlägg. Tror ni att detta kommer bli bra eller har ni några andra bra förslag på presenter, det kommer ju trots allt en födelsedag varje år. Hoppas ni är nöjda med tipset, för imorgon kommer ett nytt blogginlägg utan tips.  


Kommentarer är stängda.