En upplevelse i Umeå

En upplevelse i Umeå

God förmiddag bloggen

Idag har jag gjort något som inte är alls är likt mig och som jag aldrig tidigare provat på men jag är riktigt nöjd. Det hela började för några dagar sedan när min mor ringde mig för att berätta om en upplevelse hon var med om i Umeå, vad kan man göra i Umeå tänker ni? Det var iallafall vad jag tänkte och ställde mig väldigt frågande till vad hon hade gjort. Hon berättade att hon fått healing behandling av Karin Holm uppe i Umeå och mitt intresse växte direkt.

Det var en form av healing som skulle väcka kärlekskänslor till liv och mycket mer än så behövde hon inte säga för att jag skulle bli totalt såld på det. Ni vet hur jag tidigare diskuterat att det är har blivit dags att stadga sig och skaffa familj, kanske är det healing som är vägen dit. Det var åtminstone värt ett försök tänkte jag och ringde till Karin för att kolla om hon hade någon tid över, jag skulle ändå upp och hälsa på familjen så då kunde jag lika väl prova på detta.

Så där satt jag tidigare idag i mina föräldrars hem med Karin samtidigt som jag fick healing och känslan var fantastisk, det är svårt och förklara hur det kändes men jag kan verkligen rekommendera mina följare som befinner sig i närheten av Umeå att prova på detta.

Jag trodde aldrig att jag skulle prova på detta men jag kan garantera er att nästa gång det blir ett besök i Umeå så ska jag ringa upp Karin igen få en healing. Det är viktigt att ni inte glömmer av att leva i nuet och få nya upplevelser mina vänner. Nu återstår det och se om healingen hjälper mig att hitta kärleken, men jag går in i denna veckan med en positiv känsla.

På återseende bloggen!


Kommentarer är stängda.