En behövlig dag på spa

En behövlig dag på spa

En dag på Spa!

Igår mina läsare och följare var jag på spa i Växjö tillsammans med mina kollegor och vilken härliga upplevelse det var. För er som har varit på spa tidigare så vet ni precis hur mjuk och mör kroppen blir efter ett spa besök, det är som att man kan somna oavsett vart man befinner sig. Efter en tuff start på veckan med många timmar i förhandlingar hade vi äntligen kommit fram till en överenskommelse och en vilodag var välförtjänt. Så vi lämnade kontoret i Växjö för åka mot Eco Klinik Wislanda, några mil utanför Växjö.

Jag är en person som verkligen älskar Spa och få koppla bort mig från omvärlden lite, och väl där inne fanns det en stol som jag knappt hann lägga mig i utan att jag försvann från allt och alla. Om ni tänker er en den lyxigaste gungstolen med ett härligt nackstöd och med olika inbyggda massageprogram, låter det bra? Det var precis så underbart som det låter, nästan ännu bättre. Mina kollegor fick väcka mig efter 20 minuter för att de själva ville prova den mästerliga gungstolen, de fick verkligen kämpa för att få mig bort därifrån.

I detta nu befinner jag mig på jobbet och det blir en relativt lugn dag idag så jag tog mig friheten att se ifall det finns något ställe här i Växjö som eventuellt säljer en liknande gungstol. Känslan av att varje dag kunna komma hem från jobbet och veta att det är en gungstol från himmelriket som väntar där hemma, oslagbart om du frågar mig.

Ikväll kommer det ett nytt inlägg och vem vet då kanske jag har klickat hem den där gungstolen, annars får jag nog ta ett besök på spa igen inom en snar framtid.

Ha en fin dag vänner!  


Kommentarer är stängda.