Elegant fransförlängning

Elegant fransförlängning

Hej alla följare! Dagens skönhetstips är på ingång och idag handlar det om min nya fransförlängning hos MA Beauty, men först lite kort om gårdagens aktivitet. Igår var jag hemma hos mina väninnor för att kolla på film, det finns så många bra filmer nu under vintern och jag kommer inom en snar framtid att publicera ett blogginlägg med min personliga favoriter. Det blev en klassisk hemmakväll för att ladda upp inför middagen jag ska ha med släkten ikväll, var så längesedan jag träffade min släkt.

Jag åkte ner till släkten i Nybro idag på morgonen och fick tips av min syster att prova på en fransförlängning hos MA Beauty, mina fransar höll på att slitas ut så jag tänkte att varför inte ge detta en chans. Nu sitter jag här med någon timme kvar till släktmiddagen efter en fransförlängning som var av väldigt god kvalité, jag kan verkligen rekommendera MA Beauty om jag har någon följare i närheten av Nybro som vill ge sina fransar en extra dimension. Jag kan varmt rekommendera singelfransar då jag tycker att det ger en väldigt elegant look.

Det var mitt tips till er, nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha för kläder. I min släkt är dessa middagar årets höjdpunkt eftersom vi alla som inte bor kvar i Nybro längre kommer ner dit och umgås över helgen. För mig känns det bra att få träffa alla igen och prata om gamla minnen från den tiden då vi alla bodde tillsammans i Nybro, det är verkligen jättehärligt.

Sådär det var nog allt jag hade för er den här gången, håll utkik efter min filmlista som kommer inom en snar framtid och det finns godbitar där.  


Kommentarer är stängda.