Coaching för bättre välbefinnande

Coaching för bättre välbefinnande

Hej på er! Det är väldigt ofta som jag pratar med er om träning och hälsa, jag kommer inte hålla mig borta från hälsan den här gången men däremot kommer jag skriva lite om en annan form av välmående. Psykisk ohälsa är något som många av oss där ute drabbas av under en period i livet, för vissa är det värre än andra. Lösningarna kan vara många, för mig fungerade det med personlig coaching och för andra har det bara gått över genom att bara vara hemma i ett tag och få vila. Oavsett så är det här ett område som man bör ta med stort allvar och det är någonting som ingen förtjänar att vara med om. För mig började det med att jag inte såg någon vidare glädje i vardagen, helgerna var helt okej men just vardagarna kändes helt meningslösa och jag kände mig vilsen. Att befinna sig i en situation där man varken trivs med jobbet eller med fritiden är tufft, det är riktigt jobbigt. Ett tag gick det så långt att jag var nära på att bara flytta från Linköping och börja ett nytt liv i en annan stad eller ett annat land till och med. Men så fick jag nys om personlig coaching och jag tänkte varför inte, det fanns inte så mycket mer att förlora. Jag gick på personlig coaching i Linköping några gånger i månaden för att få prata med någon som förstod sig på min situation. Det kändes skönt att ha någon som lyssnade på en och som på något sätt brydde sig. Sakta men säkert så började jag må bättre och jag satte upp mål och visioner på vad jag ville göra med mitt liv. Till slut lyckades jag hitta tillbaka till mig själv och nu är nästan vardagarna bättre än helgerna.  


Kommentarer är stängda.