Akupunktur och rehab

Akupunktur och rehab

Hej bloggen!

Min kropp jobbar starkt på att läka mina skador från motorcykelolyckan som jag var med om i somras, äntligen kan jag gå på egen hand och även fast det fortfarande finns smärtor kvar i nästan hela kroppen så känns det som ett steg framåt i rehabiliteringen. Jag pendlar mellan att gå på högteknologisk akupunktur och träna på gym, det är en kombination som hjälper kroppens läkningsförmåga samtidigt som den även hjälper mig att bygga upp muskulaturen igen. Eftersom att doktorerna har avrått mig från att köra bil igen så är det en fördel att dessa platser ligger nära Frölunda. Då slipper jag åka kollektivt genom hela Göteborg och kan istället röra mig i kretsarna.

Jag får inte heller börja arbeta än utan jag måste gå några veckor till på akupunktur innan jag kan börja gå tillbaka till fabriken i Frölunda. Det känns som ett vettigt val, jag har precis börjat klara av att gå och det känns inte riktigt som att jag är redo att börja lyfta tunga grejer. Till en början var det väldigt oklart om jag ens skulle kunna återgå till mitt arbete med tanke på alla de skador som kroppen fått och att det är en fysiskt ansträngande jobb, men akupunkturen gjorde susen och resultaten av min läkning gav positiva resultat. Sannolikheten att jag kommer återhämta mig totalt är väldigt stor, det kan däremot ta upp emot ett år innan jag smärtan försvinner och har jag otur så kan det ta ännu längre tid. Men jag är en person som inte ger upp i första taget utan jag tänker se till att min kropp ska återhämta sig helt och hållet innan jag är nöjd. Jag är givetvis tacksam att jag fortfarande är i livet och vore det inte för den änglavakten som hade så skulle jag nog inte sitta här idag och skriva det här blogginlägget.  


Kommentarer är stängda.